06 70 940 9557 hornyakorsi@gmail.com

Weboldal készítés

Ahogyan dolgozom

Honlapokat készítek kis- és középvállalkozások részére elérhető áron. Fontos számomra az, hogy olyan weboldalakat hozzak létre, amelyek amellett, hogy kiváló felhasználói élményt nyújtanak, ténylegesen pénzt is termeljenek vállalkozásod számára.

A grafikai és fejlesztési feladatok mellett segítséget nyújtok a minőségi tartalom kialakításában is alkalmazván a keresőoptimalizálás szempontrendszerét. A honlapok reszponzív tervezésűek, azaz minden eszközön esztétikusan mutatnak. A kész oldalakat összekötöm a legmodernebb elemző eszközökkel, hogy weboldalad teljesítményét te is nyomon követhesd.

Referencia munkák

Milyen egy jó weboldal?

Reszponzív, minden eszközön esztétikus megjelenésű és felhasználóbarát.

Keresőoptimalizált, a Google előre sorolja az oldalt a keresőben.

A felhasználók számára fontos információval szolgál, például választ ad egy problémára.

Az oldal szerkezete könnyen átlátható, megismerhető.

Kell-e tárhellyel és domain névvel rendelkeznem?

Amennyiben van már működő weboldalad egy tárhely szolgáltatónál, akkor az új weboldalt erre a tárhelyre és domain névre át tudom majd költöztetni, a régi weboldalt pedig le tudom kapcsolni. Ellenkező esetben én tudok javasolni tárhely szolgáltatót.

Nekem kell a képeket és szövegeket biztosítanom a weboldalhoz?

Két lehetőség is van, vagy te biztosítod a képeket a weboldalhoz, amennyiben szeretnél saját fotókat feltenni a weboldalra, vagy én biztosítom a képeket egy általam előfizetett stockoldalról, ami teljesen jogtiszta felhasználást biztosít.

A már meglévő weboldalam fog működni az új szerkesztése alatt?

Igen. Az új weboldalt egy általam biztosított oldalon állítom össze, ami 1-2 hetet vesz igénybe az elvégzendő munka mennyiségétől függően. Ha elégedett vagy a weboldallal, átköltöztetem azt az új tárhelyre és domain névre. A költöztetés 1-2 órát vesz igénybe, mialatt nem lesz elérhető a weboldal.

Milyen honlapmotort használnak a weboldal működtetéséhez?

Elsősorban WordPress alapú honlapokat készítek. Hatalmas fejlesztői bázis áll mögötte, milliónyi sablon biztosítja a prémium kinézetet, közel 25,000 bővítmény elérhető hozzá, felépítése keresőbarát, és nagyon megbízható. Egyéb honlapmotorok használatához előzetes egyeztetés szükséges.

Hornyák Orsolya

Hornyák Orsolya

Grafikus webdesigner

+36 70 940 9557

hornyakorsi@gmail.com