Referenciák

Ahogyan dolgozunk
Honlapokat készítünk kis- és középvállalkozások részére elérhető áron. Fontos számunkra az, hogy olyan weboldalakat hozzunk létre, amelyek amellett, hogy kiváló felhasználói élményt nyújtanak, ténylegesen pénzt is termeljenek vállalkozásod számára.

 

A grafikai és fejlesztési feladatok mellett segítséget nyújtunk a minőségi tartalom kialakításában is alkalmazván a keresőoptimalizálás szempontrendszerét. A honlapok reszponzív tervezésűek, azaz minden eszközön esztétikusan mutatnak. A kész oldalakat összekötjük a legmodernebb elemző eszközökkel, hogy weboldalad teljesítményét te is nyomon követhesd.

 

Mindezek érdekében a következő lépéseket követjük minden megrendelés esetén.
1

Érdeklődés esetén az értékesítő kollégánk felveszi a kapcsolatot, és megbeszélitek a pontos igényeket. Meghatározzátok a weboldal célját, főbb funkcióit, stílusjegyeket és a weboldal képi és szöveges tartalmát. 

2

Ezután a munkára árajánlatot küldünk, mely elfogadása után szerződést írunk alá egymással. A szerződés megkötésekor a teljes ár 40%-ról előleg számlát küldünk, hiszen kollégáink elkezdik a kreatív munkát. 

3

A weboldal elkészítése során bekérjük az oldalra szánt képeket és szövegeket, illetve átvesszük ezeket a már meglévő, eredeti weboldalról. Ellenkező esetben mi magunk választunk az oldalhoz illő képeket, grafikákat, és megírjuk a szövegeket. 

4

A kész weboldalt bemutatjuk, és elvégezzük a még esetleges változtatásokat. A végleges weboldalt feltöltjük a megfelelő tárhelyre és domain névre, miután a fennmaradó vételárról számlát küldtünk, és a teljes ár kiegyenlítésre került. Ha szükséges, vállaljuk a weboldal folyamatos karbantartását, frissítését. 

Referencia munkáink
Tekintsd meg a weboldalakat, amiket mi készítettünk, vagy alakítottunk át!

Mojito Lemon UK weboldala

Pentatrade Kft. honlapja

Zack Zack Clean weboldala

A Clean4you.dk teljes honlapátalakítását mi csináltuk

Mesélő Jelek teljes arculat és honlapátalakítás

A Super8 Önkiszolgáló étteremnek készítettünk weboldalt

értékesítési oldal/lannding page

A Smile nyelviskola egyik értékesítési oldala.

Smile nyelviskola weboldala

A Smile nyelviskola egyi másik értékesítési oldala.

Helloeu webshop

A Helloeu webshop megújult design-ján dolgoztunk.

A Telmet.eu teljes honlapátalakítását mi csináltuk

Borkaszendvics logó és weboldalkészítés

Milliomosklub weboldal

Eupetition weboldal

Dakini Herbs weboldala

Blog oldal

Egy virágokról szóló blogoldal

Gyakori kérdések

A weboldal készítésével kapcsolatban felmerülő gyakori kérdéseket igyekszünk itt megválaszolni, hogy ezzel is értékes információval lássunk el. További kérdés esetén, lépj velünk kapcsolatba!

Amennyiben van már működő weboldalad egy tárhely szolgáltatónál, akkor az új weboldalt erre a tárhelyre és domain névre át tudjuk majd költöztetni, a régi weboldalt pedig le tudjuk kapcsolni. Ellenkező esetben mi tudunk javasolni tárhely szolgáltatót, a tárhelyet meg tudjuk venni, és a domain nevet is meg tudjuk vásárolni.

Ha már van meglévő weboldalad, az azon szereplő képeket és szövegeket fel tudjuk használni az új weboldalhoz. Ellenkező esetben mi kiválasztjuk a weboldal stílusához megfelelő képeket és grafikákat, illetve a szükséges szövegeket meg tudjuk írni a vállalat és termékek alapos megismerése után.

Igen. Az új weboldalt egy általunk biztosított oldalon állítjuk össze, ami 1-2 hetet vesz igénybe az elvégzendő munka mennyiségétől függően. Ha elégedett vagy a weboldallal, átköltöztetjük azt az tárhelyre és domain névre. A költöztetés 1-2 órát vesz igénybe, mialatt nem lesz elérhető a weboldal.

Elsősorban WordPress alapú honlapokat készítünk. Hatalmas fejlesztői bázis áll mögötte, milliónyi sablon biztosítja a prémium kinézetet, közel 25,000 bővítmény elérhető hozzá, felépítése keresőbarát, és nagyon megbízható. Egyéb honlapmotorok használatához előzetes egyeztetés szükséges.

Milyen egy jó weboldal szerintünk
  • Reszponzív, minden eszközön esztétikus megjelenésű és felhasználóbarát.
  • Keresőoptimalizált, a Google előre sorolja az oldalt a keresőben.
  • A felhasználók számára fontos információval szolgál, például választ ad egy problémára.
  • Az oldal szerkezete könnyen átlátható, megismerhető.