Weboldalak

Ahogyan dolgozunk

Honlapokat készítünk kis- és középvállalkozások részére elérhető áron. Fontos számunkra az, hogy olyan weboldalakat hozzunk létre, amelyek amellett, hogy kiváló felhasználói élményt nyújtanak, ténylegesen pénzt is termeljenek vállalkozásod számára.

A grafikai és fejlesztési feladatok mellett segítséget nyújtunk a minőségi tartalom kialakításában is alkalmazván a keresőoptimalizálás szempontrendszerét. A honlapok reszponzív tervezésűek, azaz minden eszközön esztétikusan mutatnak. A kész oldalakat összekötjük a legmodernebb elemző eszközökkel, hogy weboldalad teljesítményét te is nyomon követhesd.
Mindezek érdekében a következő lépéseket követjük minden megrendelés esetén.

Referencia munkáink

Milyen egy jó weboldal szerintünk?

Reszponzív, minden eszközön esztétikus megjelenésű és felhasználóbarát.

Keresőoptimalizált, a Google előre sorolja az oldalt a keresőben.

A felhasználók számára fontos információval szolgál, például választ ad egy problémára.Az oldal szerkezete könnyen átlátható, megismerhető.

Kell-e tárhellyel és domain névvel rendelkeznem?

Amennyiben van már működő weboldalad egy tárhely szolgáltatónál, akkor az új weboldalt erre a tárhelyre és domain névre át tudjuk majd költöztetni, a régi weboldalt pedig le tudjuk kapcsolni. Ellenkező esetben mi tudunk javasolni tárhely szolgáltatót, a tárhelyet meg tudjuk venni, és a domain nevet is meg tudjuk vásárolni.

Nekem kell a képeket és szövegeket biztosítanom a weboldalhoz?

Ha már van meglévő weboldalad, az azon szereplő képeket és szövegeket fel tudjuk használni az új weboldalhoz. Ellenkező esetben mi kiválasztjuk a weboldal stílusához megfelelő képeket és grafikákat, illetve a szükséges szövegeket meg tudjuk írni a vállalat és termékek alapos megismerése után.

A már meglévő weboldalam fog működni az új szerkesztése alatt?

Igen. Az új weboldalt egy általunk biztosított oldalon állítjuk össze, ami 1-2 hetet vesz igénybe az elvégzendő munka mennyiségétől függően. Ha elégedett vagy a weboldallal, átköltöztetjük azt az tárhelyre és domain névre. A költöztetés 1-2 órát vesz igénybe, mialatt nem lesz elérhető a weboldal.

Milyen honlapmotort használnak a weboldal működtetéséhez?

Elsősorban WordPress alapú honlapokat készítünk. Hatalmas fejlesztői bázis áll mögötte, milliónyi sablon biztosítja a prémium kinézetet, közel 25,000 bővítmény elérhető hozzá, felépítése keresőbarát, és nagyon megbízható. Egyéb honlapmotorok használatához előzetes egyeztetés szükséges.

Hornyák Orsolya

Hornyák Orsolya

Grafikus webdesigner

Tel: +36 70 940 9557
E-mail: info@hornyakdesign.hu